INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE  

BUCURESTI - 20-22 OCTOMBRIE 2017 + Examen ANC: 22.10.2017
CONSTANȚA - 10-12 NOIEMBRIE 2017 + Examen ANC: 12.11.2017

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, daca se formeaza o grupa de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de locatie. 

Curs referent/inspector resurse umane – Curs de perfectionare acreditat ANC (fost CNFPA), recunoscut U.E. – la finele caruia participantii vor primi certificat de absolvire de competenta profesionala, avand antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului.

PERIOADA/LOCALITATE:

07-08 SEPTEMBRIE 2017 + EXAMEN A.N.C.: 10 SEPTEMBRIE 2017 - CONSTANȚA 

21-22 OCTOMBRIE 2017 + EXAMEN A.N.C.: 22 OCTOMBRIE 2017 - BUCURESTI


PRET
la cel mai MIC pret – 200 RON (+100 ron examinarea și certificatul de calificare A.N.C.)

!!! OFERTĂ SPECIALĂ: PACHET CURSURI ANC= INSPECTOR RESURSE UMANE + FORMATOR=650 RON !!!

!!! OFERTĂ: PACHET 2 CURSURI ANC= CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ+INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE= 950 RON !!!
(AVANTAJ-examenul final al celor 2 cursuri se va susține în mod special în aceeași zi)

CONDITII DE INSCRIERE:

STUDII MEDII PENTRU CURSUL INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE ȘI STUDII SUPERIOARE PENTRU CURSURILE FORMATOR SI CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ

ACTE OBLIGATORII NECESARE INSCRERII
copie CI
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
copie diploma de studii medii

Pentru inscrieri completati FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

TIPUL CERTIFICATULUI ELIBERAT

♦ATENTIE♦

Cursul de Inspector de Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi se adresează persoanelor care doresc să-şi dezvolte abilităţile personale şi profesionale şi să devină Inspectori de Resurse Umane autorizaţi, astfel încât să poată să-şi folosească aptitudinile în activitatea de recrutare, de gestionare a documentelor de evidenţă a personalului.
Este şi poate deveni o calificare profesională dând o posibilitate de angajare pentru mulţi dintre cei ce sunt studenţi la orice formă de master sau proaspăt absolvenţi cu diplomă de licenţă si bacalaureat.
Piața de Resurse Umane din România este din ce în ce mai competitivă, devenind o adevărată provocare să lucrezi ca inspector resurse umane și o și mai mare provocare să te angajezi pe acest domeniu. Dacă lucrezi deja ca inspector de HR, cursul îți va simplifica munca, te va organiza mult mai eficient, vei aplica corect legislația și vei fi mai productiv. Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți angajatori cer ca viitorul angajat să aibă diploma acreditată de Inspector Resurse Umane, astfel că, urmând acest curs, îți mărești considerabil șansele de a profesa și de a deveni expert în domeniu.
În cadrul acestui curs veţi învăţa cum să dezvoltaţi metode profitabile de recrutare şi angajare, motivare şi recompensare a angajaţilor, de creştere a productivităţii şi de construire a carierei.
Pentru un Inspector de resurse umane, scopul formării profesionale nu este să învețe cum să conducă oamenii, ci cum să gestioneze procesul de creare a celor mai buni angajaţi, prin aplicarea celor mai noi descoperiri din domeniul ştiinţei managementului. Fiind un profesionist de calitate, puteți ajunge cu uşurinţă într-o poziţie de influenţă, puteți dobândi autoritate și un salariu mult mai bun, care să vă răsplătească noile capacități. 

La finalul cursului veţi primi un Certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Inovării, Tineretului şi Sportului, prin ANC-Autoritatea Naţionala pentru Calificari (CNFPA, diploma recunoscuta la nivel naţional şi internaţional. DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATĂ.
Prezentul certificat este însoţit de un supliment descriptiv în care se regăsesc unităţile de competenţă specifice cursului.


Certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului, prin ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Art. 23, alin. 1 din OG 129/2000

⇒ incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati, furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire.

Cursul de Inspector de Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile personale si profesionale si sa devina Inspectori de Resurse Umane autorizati, astfel incat sa poata sa-si foloseasca aptitudinile in activitatea de recrutare, de gestionare a documentelor de evidenta a personalului.

Este si poate deveni o calificare profesionala dand o posibilitate de angajare pentru multi dintre cei ce sunt studenti la orice forma de master sau proaspat absolventi cu diploma de licenta. Dar, pentru realizarea acestora si ridicarea la standardele pe care multi angajatori sau clienti le doresc din partea formatorilor este nevoie de anumite cunostinte.
Cursul se organizeaza si sutine prin parteneriat cu Asociatia CCDU-Phoenix - www.asociatia-phoenix.ro